Followers

Friday, December 4, 2015

PERMULAAN BARU SELEPAS SETAHUN BERDIAM DIRI

bismillah
assalamualaikum semua
lamanya k.nana tak on blog
rindunya dekat kamu semua
opsss....
jom follow k.nana dekat fb Nana Nana Nana

k.nana dalam program nak buat free gift la sempena comeback k.nana
mmuuuaaahhh...

Friday, June 7, 2013

june pun memulakan ......

wowowow rindunyerdgn rumah bonda nie.......apa khabar semua.....aiman pun dah berkembang dengan maju...hehehe alhamdulilah reeki semakin bertambah....cite pun banyak dah termiss.......nnti bonda update ler skit2....hehehehe yg penting bonda pun mengembang dgn jayanyer.....hehehehe so bg yg terlampau rindukan bonda n aiman nntikan cerita yg terbaik dr kami yerk.....hahahaha.....

alhamdulilah lagi keluarga bonda dah bertambah....nntikan ceritanyer yerk......

Sunday, April 21, 2013

celebrate besday ummi.........

pas penat mandi apa lagi baru ler misi mencari makanan.......actually on this date adalah besday ummi....hahahaha so babah dgn rela hati telah membelanja kami...hehehe best2 lagi sbbnyer kalu babah belanja....mesti lah........



muka penat n sunburn........

nie pic ayah yg snpa....xsempat nak pose gedix.......

bacaan doa

muka mengantuk anak3

nasi arab ayam....

kenyang sudah.......





ini budak sudah letih......



p/s:dlm draf dah lama nie........hehehehe

kembali bernafas......

wow lamanyer bonda xdtg menjenguk rumah bonda nie kan.......huhuhu agak penat kot.......n yg paling best agak tidak ada masa......laptop skrg sudh menjadi hak aiman n ayah......huhuhu bonda boleh pinjam sekejap jerk....hehehe xdelah bonda malas nak on laptop skrg nie..balik keja ptg terus masuk dapur wat keja dapur pastu relax2 depan tv.......hehehee xde yg best .....erm nnti bonda senang bonda cite yer wahai rumah blog ku....mesti aiman teruja nak baca bila dia besar nnti.........hehehehe  tggu.....

Friday, March 15, 2013

wetland pedas.........

hahaha entry bonda dah tunggang terbalik dah xpela kan.......kalu de rezeki nnti aiman besar bolehla dia baca....kang nnti dia ckp bonda xbwk dia berjalan plak........hehehehe mmg ler de pic tp kalu xde describe cite mesti dia kata event dia semuanyer xbest.....hahahaha pandai bonda baca isi hati aiman kan........

nie plan g wetland pedas nie pun babah yg plan.....kelakar ok...pagi tue pecut g lcct anto atok mak.....pastu on the way balik boleh plak plan nak g mandi2........yela kan masa g amik keta mummy Qa xsempat g mandi....so demi anak6 kena ler g bawak.....alang2 dah cuti sekolah kan.....habis dgn mama nye kena cuti skali........apa lagi balik rumah bonda terus siap.......yg best de yg kena pinjam baju bonda n ayah....hahaha nasib baik muat.......



pricenyer berpatutan..

tukang bayar.....nampak x tempat ukur sebelah tue....aiman n sumayyah lepas tp hijjaz tidak.....hahahaha

ada tempt jual pelampung.......hahahaha


tukang jaga budak3

masuk jer dah teruja memasing...nampak apa yg aiman tgh buat dgn ayah.....

ada zoo kecil dlm nie.....

ada kolam air panas jgk........

pelampung utk disewa......
single rm10
double rm20
deposit rm10



teruja dgn kecantikan dkt situ.....

aiman yg xsabar nak mandi.......



ada pondok tp mahal 1jam rm30 kot.....mmg mahal....

ok babah dah nampak port best........


sini port kitaorg boleh cucuk charger sbb ada plug....hehehehe

aiman kena buli dgn ayah.....hahahaha

penat tolak .......

aiman suka tolak ayah drpd naik skali....hahahaha

skill nie jgn tiru ok.....tp air dia mmg dlm.......

ini pun jgn tiru.....hahahaha




best sbb airnyer xdela kotor sgt......bonda,ummi,mummy Q,ayah,abah n mama try naik yg tornado tue.......hahaha best tau.....tp leceh sbb kena bawak naik pelampung sendiri.....dah tue kalu nak naik lagi kena angkut le pelampung tue.......semput naik tangga jerk.......

tp mmg best ler.......ritu mmg bonda de survey tempat nie.....tp xjadi sbb atok mak nak g i-city....hehehe tp tue ler bila atok mak dah balik baru nak pegi....tp mmg bestler.......puas main.....smpai sana dlm kol 11.30am kuar dr sana kol 4......bayangkan betapa rentungnyer dkt ctu.......

oooo jgn risau ada surau dkt situ.....toiletnyer pun ok ler.....kiranyer mmg terjaga dgn elokler.....hehehe ramai jgk cuma ada yg xtau wujudnyer wetland nie..kelakar ok.....xsabar nak pegi lagi.......yela bukan senang nak enjoy dgn family,.....

tabung aiman